Piedade Rodrigues
LOADING

Email marketing specialist nodig?

Mail marketing is nog steeds een van de effectiefste manieren om conversie te boeken. Als deskundige op het gebied van Email marketing, vertaal ik jouw doelen en wensen naar concrete acties om te zorgen voor zoveel mogelijk conversies. >> Ontdek hier meer over de E-mailmarketing specialist – Piedade Rodrigues << 

Geautomatiseerde mails
naar klanten sturen

E-Mail automation is op het moment een van de hotste onderwerpen als het gaat om mailmarketing. Op basis van een koppeling tussen jouw website en een mailaanbieder, zorg ik ervoor dat je een mail funnel heeft klaar staan om jouw klanten optimaal te bereiken. Op die manier hoeft je zo weinig mogelijk tijd te spenderen aan het maken van verschillende mails voor individuele klanten. Op basis van templates worden op die manier alle klanten bereikt

email-marketing-specialist-briefjes

Werkwijze/aanpak mail projecten

Ieder project is uniek en heeft een bepaalde aanpak nodig. Toch zijn een aantal vaste elementen die terugkomen in bijna alle nieuwe projecten met een onbekende klanten. Hieronder heb ik de werkwijze van nieuwe E-mail marketing trajecten stapsgewijs gevisualiseerd. 

intake-sea-specialist-werkwijze
strategie-opstellen-sea-specialist-werkwijze
emails-opstellen-marketing-specialist
optimalisatie-sea-specialist-werkwijze
rapportage-sea-specialist-werkwijze

Maandelijkse nieuwsbrieven

Om huidige klanten te activeren en top of mind te blijven, raad ik aan om maandelijks nieuwsbrieven te sturen. Hierbij kan het gaan om mails met commerciële boodschap, maar het is zeker ook goed om een balans te vinden tussen commercieel en informerend. Door klanten te voeden met tricks en tips, werk je op korte en lange termijn aan de reputatie van jouw merk, bedrijf of organisatie. Hoe je dat precies moet aanpakken? Daar help ik je mee!

Prijs E-mail marketing

email-marketing-basis-prijs-tabel-website-piedade
email-marketing-pieken-prijs-tabel-website-piedade
email-marketing-grootzakelijk-prijs-tabel-website-piedade

Ja! Ik wil de concurrentie voor
blijven met E-mail marketing.

Ja, laten wij kijken hoe het loopt. Ik wil eerst een kennismaking.

Interactie rapportage

Mail marketingtools bieden vele voordelen. Een van die voordelen is dat je gemakkelijk kunt aflezen hoe de interactie is geweest met de verstuurde nieuwsbrief. Zo kan ik inzien op welke links gebruikers hebben geklikt, of zij überhaupt de mail hebben geopend en op welke dagen de mail het meest is geopend. In combinatie met Analytics kan ik zien of de klanten die op de mail hebben geklikt, daadwerkelijk hebben geconverteerd (aankoop, inschrijving of een andere vorm van doel hebben bereikt).

Waarom samenwerken met een
ZZP E-mail marketing-specialist?

Ben je nog aan het twijfelen of werken met een freelancer bij jouw bedrijf past? Hieronder de grootste voordelen met het werken met een ZZPer. Mocht je een andere werkconstructie hebben bedacht, dan ga ik graag het gesprek aan om te kijken of wij overeenstemming kunnen vinden.

Flexibel

Door gebruik te maken van een freelance E-mail marketing specialist zit je niet vast aan een lang contract en kun je ze inzetten voor korte trajecten. Daarnaast kunnen wij lange tijdelijke projecten oppakken als dat nodig is.

Ervaring

E-mail marketing specialisten doen een geringe werkzaamheid voor verschillende bedrijven waardoor ze heel goed weten wat wel en niet werkt. Op die manier kunnen optimalisaties met de kleinste details gemaakt worden. Ook veranderen regels en de techniek erg snel. Specialisten kunnen door hun gering werkveld Agile werken en zijn dus wendbaar bij veranderingen. 

Kosten besparen

Als je samenwerkt met een bureau, betaal je al gauw onnodige overheadkosten zoals een duur kantoor.

Google Analytics

Google Analytics is onmisbaar als je wil analyseren hoe jouw doelgroep zich gedraagt op jouw website. In combinatie met E-mail marketing is Google Analytics een krachtige tool om te zorgen dat je de juiste klanten naar jouw website toe leidt. Ik leg je graag uit hoe Google Analytics jouw onderneming verder kan brengen in het herkennen van de juiste klanten.

Mijn meest gebruikte
E-mail marketing tool

Ik heb een voorkeur voor het gebruik van Mailchimp als E-mail provider. Wat mij betreft werkt dit het fijnst. Mocht je al geabonneerd zijn op Mailblue, Campagne monitor of een ander programma, dan is dat geen punt. 

Meld je aan voor een gratis
on & offline scan

foto-gezicht-piedade-rodrigues

Contact opnemen?

Ik sta jou graag te woord voor
een eventuele samenwerking.
0682558085
contact-afbeelding

BLOGS