Piedade Rodrigues
LOADING

Online marketing specialist nodig?

Meer online zichtbaarheid, online groei of een positieve online reputatie? Ik vertaal jouw doelen en wensen naar concrete acties. Resultaat is een must! >> Ontdek hier meer over de marketing professional – Piedade Rodrigues <<

Online marketing werkzaaamheden

SEA

SEO

WEBSITES

SOCIALS

ANALYTICS

USABILITY

Werkwijze/aanpak online projecten

Ieder project is uniek heeft een bepaalde aanpak nodig. Toch zijn een aantal vaste elementen die terugkomen in bijna alle nieuwe project met een onbekende klanten. Hieronder heb ik de werkwijze van nieuwe online marketing trajecten stapsgewijs gevisualiseerd. 

Werkwijze-aanpak-marketing-communicatie-online

Search engine optimalization (SEO)

Een ijzersterke Seo is niet iets wat je binnen een paar weken hebt gerealiseerd. Seo is een investering in de toekomst. Seo bestaat uit een stuk techniek, linkbuilding en een stuk content. Het kan zijn dat je geen tijd hebt om zelf jouw Seo onder handen te nemen, maar het kan ook zijn dat je het simpelweg niet begrijpt. In beide gevallen is het geen probleem, want ik help je graag met jouw Seo-strategie en het uitvoeren ervan.

linkbuilding
content

Search engine advertising (SEA)

Ben je op zoek naar een snelle manier om nieuwe klanten te bereiken? Dan kan SEA oplossing bieden. Door advertenties in te zetten op Google (of Bing & Yahoo), kun je op korte termijn nieuwe klanten naar jouw website toe leiden. Op basis van een zoekwoorden-strategie en targetting, kun je gericht de doelgroep op de juiste tijd, plaats en boodschap bereiken. Dat betekent dat je prospects bereikt als ze zoeken naar producten of diensten die lijken op de producten of diensten die jij aanbiedt. Ik help je met de strategie en zorg ervoor dat jouw advertentie wekelijks worden geoptimaliseerd. Ik houd mijn Google Ads kennis up to date zodat ik op de hoogte ben van alle technieken rondom Google advertising. Die kennis kan ik gebruiken om met zo min mogelijk kosten, zoveel mogelijk klanten te bereiken. 

SEA specialist die Portugese kan​

Ben je op zoek naar een SEA specialist die de Portuguese taal beheerst, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Werk met mij samen om jouw aandeel in Portuguese landen te vergroten. Denk hierbij aan landen als Portugal, Brazilië, Angola, Mozambique en Kaapverdië.

portugese-sea-specialist-vlag.png
engelse-sea-specialist-vlag

SEA specialist die Engels kan

Heb je jouw doelgroep in een Engelstalig land? Geen probleem want ik beheers de Engelse taal.

In bezit van een display
ads certificaat

Google-display-ads-certificaat

In bezit van een search
ads certificaat

Google-certificaat

Website personalisatie

Heb je verschillende doelgroepen maar slechts een website? Dan is het wellicht een idee om jouw website te personaliseren voor jouw deeldoelgroepen. Wellicht wil je nieuwe bezoekers andere informatie tonen dan bezoekers die jouw bedrijf al kennen. Website personalisatie biedt mogelijkheid. Doordat je jouw doelgroep op de juiste manier aanspreekt, zorg je ervoor dat de kans groter wordt dat zij jouw dienst of product afnemen.

Social advertenties

Social media is niet meer weg te denken in de samenleving. Er wordt veel informatie gedeeld via social media en dat biedt kansen! Facebook, Instagram, LinkedIn, TIKTOK, Youtube en Whatsapp zijn momenteel de hottest media om op te adverteren en jouw doelgroep gericht te bereiken. Wil je weten wat de sterktes zijn van de verschillende media of overweeg je die media te gebruiken om jouw doelgroep te bereiken? Ik vertel je graag de ins en outs van deze media.

Google Analytics

Google Analytics is onmisbaar als je wil analyseren hoe jouw doelgroep zich gedraagt op jouw website. In combinatie met Google Ads is Google Analytics een krachtige tool om te zorgen dat je de juiste klanten naar jouw website toe leidt. Ik leg je graag uit hoe Google Analytics jouw onderneming verder kan brengen in het herkennen van de juiste klanten.

Usability test

Heb je je wel eens afgevraagd hoe de gebruikers van jouw website browsen? Usability tests helpen hierbij. Door binnen een tijdsbestek te onderzoeken hoe jouw klanten/gebruiker op jouw website navigeren maak ik inzichtelijk wat belangrijk is binnen jouw website. Door gebruikers sneller te bieden waar ze naar zoeken, zorg je ervoor dat zij langer op jouw website blijven. Hoe langer zij op jouw website blijven des groter de kans is dat zij jouw diensten of product afnemen.

Meld je aan voor een gratis
on & offline scan

foto-gezicht-piedade-rodrigues

Contact opnemen?

Ik sta jou graag te woord voor
een eventuele samenwerking.
0682558085
contact-afbeelding

BLOGS