Piedade Rodrigues
LOADING

SEA specialist nodig?

Meer online zichtbaarheid, online groei of een positieve online reputatie? Als SEA specialist vertaal ik jouw doelen en wensen naar concrete acties. Resultaat is een must! >> Ontdek hier meer over de marketing professional – Piedade Rodrigues <<  

Bovenaan in de zoekmachines

Heb je een SEA specialist nodig om jouw product of dienst te promoten onder een bepaalde doelgroep? Nadat wij de juiste strategie hebben bepaald, kunnen wij versneld aan de slag met de vindbaarheid van jouw bedrijf op de zoekmachines. Door advertenties in te zetten op Google (of op Bing & Yahoo), kun je op korte termijn nieuwe klanten naar jouw website toe leiden. Op basis van een zoekwoorden-strategie en targeting, kun je gericht de doelgroep op de juiste tijd, plaats en boodschap bereiken. Dat betekent dat je mensen bereikt als ze zoeken naar producten of diensten die lijken op de producten of diensten die jij aanbiedt. Ik help je met de strategie en zorg ervoor dat jouw advertentie wekelijks worden geoptimaliseerd. Ik houd mijn Google Ads kennis up to date zodat ik op de hoogte ben van alle technieken rondom zoekmachine adverteren. Die kennis kan ik gebruiken om met zo min mogelijk kosten, zoveel mogelijk klanten te bereiken. 

Werkwijze/aanpak online projecten

Ieder project is uniek en heeft een bepaalde aanpak nodig. Toch zijn een aantal vaste elementen die terugkomen in bijna alle nieuwe projecten met een onbekende klant. Hieronder heb ik de werkwijze van nieuwe Search Engine Advertisinng trajecten stapsgewijs gevisualiseerd.  

intake-sea-specialist-werkwijze
strategie-opstellen-sea-specialist-werkwijze
inzetten-sea-specialist-werkwijze
optimalisatie-sea-specialist-werkwijze
rapportage-sea-specialist-werkwijze

Branding advertenties

Is het doel om aan merkbekendheid te winnen maar niet zo zeer een dienst of product aan de man brengen. In dat geval is het goed om de strategie zo in te zetten dat er zo veel mogelijk mensen uit de doelgroep het bedrijfsverhaal en de Unique Selling Points te zien krijgen. Werken met beeld is daarbij essentieel. Ik heb de juiste expertises in huis om te zorgen dat jouw merk in beeld en eventueel geluid naar buiten treedt. Op basis van de huidige of een nieuwe huisstijl worden beelden opgemaakt die getoond worden aan de doelgroep.

Prijspakketten

Ja! Ik wil de concurrentie voor
blijven in Google.

Ja, laten wij kijken hoe het loopt. Ik wil eerst een kennismaking.

Re-targeting advertenties

Heeft de doelgroep kennisgenomen van jouw product of dienst, dan is de kans vele malen groter dat ze voor jouw product of dienst willen betalen. Door middel van re-targeting advertenties, bereik je de doelgroep die al bekend is met jouw merk. Met de AVG-wetgeving in gedachte, zorg ik dat de advertenties effectief worden ingezet om warme prospect doelgroepen worden bereikt. Afhankelijk van de geboekte resultaten, kunnen wij eventueel ook re-targeting campagne inzetten op social media als LinkedIn, Facebook, Instagram of Snapchat. De combinatie tussen SEA en social advertenties heeft een grote impact als het gaat om conversies.

SEA specialist die Portugese kan​

Ben je op zoek naar een SEA specialist die de Portuguese taal beheerst, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Werk met mij samen om jouw aandeel in Portuguese landen te vergroten. Denk hierbij aan landen als Portugal, Brazilië, Angola, Mozambique en Kaapverdië.

portugese-sea-specialist-vlag.png
engelse-sea-specialist-vlag

SEA specialist die Engels kan

Heb je jouw doelgroep in een Engelstalig land? Geen probleem want ik beheers de Engelse taal.

In bezit van een display
ads certificaat

google-ads-display-certificaat

In bezit van een search
ads certificaat

Google-certificaat

Rapportage

De strategie is bepaald, de advertentie zijn ingesteld en de optimalisatie worden wekelijks gedaan. Het is natuurlijk handig dat je als klant in de gaten kunt houden hoe het gaat met de advertenties. Daarvoor gebruik ik rapportagesoftware die online te bereiken is. Uit ervaring weet ik dat het lastig is voor klanten om de data goed te interpreteren. Daarom plan ik afhankelijk van jouw pakket maandelijks een rapportage-gesprek in om de nieuwe bevinden te bespreken en de strategie eventueel bij te sturen.

Waarom samenwerken met een ZZP SEA-specialist?

Ben je nog aan het twijfelen of werken met een freelancer bij jouw bedrijf past? hieronder de grootste voordelen met het werken met een ZZPer. Mocht je een andere werkconstructie hebben bedacht, dan ga ik graag het gesprek aan om te kijken of wij overeenstemming kunnen vinden.

Flexibel

Door gebruik te maken van een freelance SEA-specialist zit je niet vast aan een lang contract en kun je ze inzetten voor korte trajecten. Daarnaast kunnen wij lange tijdelijke projecten oppakken als dat nodig is.

Ervaring

SEA-specialisten doen een geringe  werkzaamheid voor verschillende bedrijven waardoor ze heel goed weten wat wel en niet werkt. Op die manier kunnen optimalisatie met de kleinste details gemaakt worden. Ook veranderen regels en de techniek erg snel. Specialisten kunnen door hun gering werkveld Agile werken en zijn dus wendbaar bij veranderingen. 

Kosten besparen

Als je samenwerkt met een bureau, betaal je al gauw onnodige overheadkosten zoals een duur kantoor.

Google Analytics

Google Analytics is onmisbaar als je wil analyseren hoe jouw doelgroep zich gedraagt op jouw website. In combinatie met Google Ads, is Google Analytics een krachtige tool om te zorgen dat je de juiste klanten naar jouw website toe leidt. Ik leg je graag uit hoe Google Analytics jouw onderneming verder kan brengen in het herkennen van de juiste klanten.

Meld je aan voor een gratis
on & offline scan

foto-gezicht-piedade-rodrigues

Contact opnemen?

Ik sta jou graag te woord voor
een eventuele samenwerking.
0682558085
contact-afbeelding

BLOGS