Piedade Rodrigues
LOADING

Services & diensten

Benieuwd naar wat voor on- en offline marketing & communicatie werkzaamheden ik voor jou kan doen? Kijk dan hieronder. Doorgaans fungeer ik als adviseur, strateeg en uitvoerder. Op basis van jouw wensen kunnen wij bepalen in welk rol ik mijn diensten kan leveren. 

WordPress website ontwerp

wordpress-website-services-diensten

De WordPress websites worden standaard responsive gebouwd. Dat wil zeggen dat de websites op elk apparaat mooi uitzien. Het op maat gemaakte template kan je voor mobiel en tablet verschillend instellen. En je hebt de mogelijkheid om verschillende layouts te maken zodat je ook zelf landingspagina’s kan instellen.

Content schrijven

content-creatie-diensten-services

Mooi dat je een website hebt. Een website alleen is niet voldoende om producten te verkopen of nieuwe klanten binnen te halen. Om te slagen is het van belang dat je vindbaar bent voor jouw klanten. Door waardevolle content te genereren en die op jouw website te plaatsen zorg je er onder andere voor dat jouw klanten jou beter vinden via Google. Ook kun je de content delen via jouw social media kanalen om te zorgen voor autoriteit.

Video diensten

bewegend-beeld-diensten-services

Ik help bedrijven en organisaties hun doelen te behalen met het ontwikkelen van videomarketingstrategieën, het maken en verspreiden van video’s. Denk hierbij aan animatie video’s, after movies, bedrijfsvideo’s en campagne video’s.

Grafisch design

grafisch-design-diensten-services

Ben je op zoek naar de juiste grafisch object om jouw product of dienst op de juiste manier te delen met jouw klanten of relaties? Ook daar kan ik je mee helpen. Denk hierbij aan logo’s, huisstijlen, interactieve boeken, magazines, brochures, posters, flyers, folders, ansichtkaarten, visitekaartjes, digitaal ontwerp, artwork en illustraties.

Marketing strategie

marketing-strategie-diensten-services

Om succes te boeken is het essentieel om jouw onderneming te onderscheiden van de concurrenten. Bedrijven die zonder duidelijke keuzes in doelgroep, tone of voice en productkeuzes doen het over het algemeen minder goed. Ik help jouw onderneming bij het bepalen van de lange termijn marketingstrategie. Het doel is om de juiste media-mix vast te stellen, de juiste tone of voice te kiezen en een ondubbelzinnige kernwaarde te kristalliseren.     

Event management

event-management-diensten-services

Evenementen bestaan uit diverse onderdelen. Alle puzzelstukjes moeten in elkaar passen om te komen tot een geweldig evenement. Met 5 jaar ervaring in het organiseren van verschillende soorten evenementen, kan ik zeggen dat ik alle expertise in huis heb om een sensationeel evenement neer te zetten. In de jaren van evenementen organiseren heb ik een groot netwerk opgebouwd om zo gemakkelijk en snel te handelen. Daarnaast profiteer je als klant van de gunstige prijsafspraken die ik mijn partners heb. 

foto-gezicht-piedade-rodrigues
Contact opnemen
Ik sta jou graag te woord voor een eventuele samenwerking.
0682558085
contact-afbeelding