Piedade Rodrigues
LOADING

EFFECTIEVE MARKETING VIDEO'S

pijltje-piedade-website

Animaties

Met animaties kun je lastige materie simpel uitleggen. Daarnaast trekt jouw merk meer aandacht met animatie dan met een foto of afbeelding. Overweeg je om animatie te gebruiken in jouw communicatie, maar heb je geen idee of het past bij jouw organisatie? Ik hoor graag aan wat jouw wensen en doelen zijn. Op basis van een brainstorm bepalen wij samen welke animaties passen bij jouw merk.

Ik werk met diverse stemacteurs om de animatie tot leven te laten komen. Er wordt hierbij nauwkeurig getoetst of de stem bij het merk past.

website-animatie-corporate-3

Bedrijfsvideo's

Video heeft zich meer dan bewezen in de marketing mix anno nu. Video trekt meer aandacht en zorgt voor meer engagement. Een bedrijfsvideo kan er dus voor zorgen dat jouw klanten jouw organisatie beter onthouden en terugkeren om een aankoop te doen.

Wil je aan de slag met een video marketingstrategie. Ik help je graag verder van idee tot productie.

Promotievideo's

Overweeg je een promotievideo voor jouw evenement, organisatie, seminar of product. Ik maak graag promotie video’s die de juiste snaar raken bij de doelgroep. Promotie video’s kunnen verschillende vormen ontworpen worden. Denk hierbij aan animatie, product beelden of verfilming met modellen.

Op basis van jouw doelgroep en de promotie doelen ga ik voor je aan de slag.