Piedade Rodrigues
LOADING

SEO marketeer nodig?

Meer online zichtbaarheid, online groei of een positieve online reputatie? Als SEO marketeer vertaal ik jouw doelen en wensen naar concrete acties. Resultaat is een must!

Bovenaan in de zoekmachines zonder te betalen

Organisch bovenaan in de zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo? Search Engine optimalization,  oftewel SEO, is de manier om niet betaald zo hoog mogelijk in de zoekmachines te komen. Het is een duurzame om de concurrentie voor te blijven en je doelgroep optimaal te bereiken tijdens alle stappen van de marketing tunnel. Na een nulmeting help ik je graag met een strategie om de juiste doelgroep te bereiken. Op basis van de opgestelde strategie ga ik aan de gang met de vier SEO pijler. Namelijk techniek, autoriteit, content en linkbuilding.

Werkwijze/aanpak SEO projecten

intake-sea-specialist-werkwijze
strategie-opstellen-sea-specialist-werkwijze
rapportage-seo-specialist-werkwijze

Techniek

Om succesvol te kunnen zijn op het gebied van SEO is het essentieel om te starten met een website zonder technisch fouten, een snelle website en een gebruiksvriendelijke website die ook op mobiel goed zichtbaar en leesbaar is. Met een site audit bepaal ik of er technische fouten zijn op de website die aandacht behoeven. Denk hierbij aan 404 fouten, lay-out fouten, no index fouten, onvriendelijke URL’s etc.

Content

Goede content zorgt ervoor dat jouw website wordt bezocht door jouw doelgroep. Maar hoe weet je wat goede content is? Met verschillende tools kijk ik wat voor soort content de doelgroep op zoek naar is. Vervolgens zet ik de content strategisch in om te informeren, vermaken of te zorgen voor conversies. Daarnaast is het van belang dat de juiste meta-data goed worden ingevuld in de CMS van de website. Op die manier zal de zoekmachine de content beter indexeren en sneller tonen in de resultaten.

Linkbuilding

Website met een sterke autoriteit worden vaker in de resultaten getoond. Met de juiste linkbuilding strategie zorg ik ervoor dat jouw website een betere autoriteit krijgt in de zoekmachines. Hierbij maak ik onderscheid tussen de interne linkbuilding en de externe linkbuilding. Intern zorg ik dat de sitemap goed gestructureerd is en dat de pagina’s goed aan elkaar gelinkt worden. Extern door de inzet van een breed scala aan partners zorg ik ervoor dat jouw website te zien is op website met veel autoriteit in de markt.