Download contentkalender dummy

content-kalender-dummy-header-blog

Een contentkalender is een waardevolle tool die je kan inzetten binnen jouw marketing strategie. Eén van de manieren om jouw website vindbaar te maken is om te zorgen dat je relevante content post op jouw website. Een website met aantrekkelijke informatie krijgt een betere SEO-waarde door de zoekmachines. Veel bedrijven zorgen voor content maar doen dit niet consistent. De belangrijkste reden waarom zij niet consistent zijn in het uitzettend van relevante content is omdat er niet strategisch wordt nagedacht over de uitingen.

Een manier om jezelf te dwingen hier over na te denken is om te zorgen dat je voor een heel jaar, een contentkalender maakt. Dit geeft structuur en biedt de marketing afdeling of marketing medewerker een middel om op te schieten en zodoende de juiste strategische afwegingen te maken.

Gelukkig voor jou, hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden. Hierbij bied ik je een dummy contentkalender die je volledig naar eigen hand kan zetten om te zorgen dat het past binnen jouw strategie.

Een content kalender is een waardevolle tool die je kan inzetten binnen jouw marketing strategie. Download hier een content kalender dummy.

Boven in Google met
jouw content strategie?
Ik help je graag!

Waardevolle marketing content

, , , ,

Comments are closed.